mood blogging kembali

Lama tak berblogging ni. Rindu...tapi ...



Abaikan jela negatif mood tu.

Nak cerita, tadi saje la buka blog ni, then terbaca entry time berita baik dapat putera kecik dari dalam perut hingga selamat dilahirkan. Mimi tunjuk gambar putera kecik kat dia, putera kecik cakap "bonda,baby".

Mimi pun cakap "ni Zuhailey masa baby", "ni zuhailey masa dalam perut bonda". Terus Zuhailey pegang perut bonda sambil cakap "Zuhailey,perut bonda"... hahaha

Tak mampu nak kata apa dah. Anak ku dah makin membesar, alhamdulillah. Semoga terus membesar jadi anak yang soleh dan berilmu.

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!