Shiseido Masks murah dan berpatutan

Assalamualaikum... Salam Sejahtera....

Jom dapatkan Shiseido Masks dengan harga murah dan berpatutan dengan  Mrs. Mimi 

Shiseido Mask merupakan masker peel off yg digunakan utk menghilangkan blackhead & whitehead. Ia merupakan salah satu hot item selling di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapure & Malaysia. 1 pack = 12g.Shiseido Mask mempunyai 3 jenis warna, iaitu BlackWhite dan Naturgo. Di mana, setiap pewarna, mempunyai kelebihan tersendiri.

BLACK          – Menanggalkan bintik hitam putih, sunburn, bulu halus & kotoran.
WHITE          - Mencerah, memutih, melicinkan kulit, meregangkan kedutan kulit.
    NATURGO        - Untuk kulit sensitif, menyerap kulit berminyak, menanggalkan sel kulit mati. Dapat menghilangkan & mengurangkan blackhead & whitehead & juga kekotoran di wajah. Mengecilkan pori-pori wajah, mengurangkan kedutan, anti penuan & mencerahkan wajah.

Cara Menggunakan Shiseido Mask 


 

1) Bersihkan muka terlebih dahulu seperti biasa dan keringkan.


2) Untuk kesan yang lebih efektif, steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka dalam 5 minit. 

3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yang diinginkan seperti hidung atau di kawasan yang terdapat banyak blackhead & whitehead. (Jauhkan dari terkena pada kening, bibir dan kawasan mata)

4)
Biarkan  masker kering selama 20-30 minit.

5) Tanggalkan masker perlahan-lahan dari arah bawah ke atas wajah anda. Anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.

6) Bersihkan wajah dengan air sejuk atau paip agar pori-pori tertutup dengan sempurna.

Saya sarankan guna dalam sekali atau 2 kali semingguJika hanya digunakan untuk kawasan hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 2 atau 3 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. Selain whitehead dan blackhead tiada, kulit korang juga akan kurang berminyak. Jadi, memang terbaik!!!


Berminat nak mencuba dan membeli? PM saya kat facebook 
or SMS/whatsapp/wechat/LINE 0142352301

^_^

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!