Bersalin di hospital kerajaan perlu booking ke?

Tolong!!!!!  Mrs. Mimi perlukan pendapat korang semua...Perlu booking dulu ke untuk bersalin di hospital kerajaan???  ma Mrs. Mimi dah bising tanya "dah booking hospital nak bersalin ke??"... Bila search kat google pasal ni, kebanyakkan kata, tak perlu...just walk in... Risau gak, sebab now dah masuk 30minggu. jika kena booking masa kandungan umur berapa pula??? help me!!!!!

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!