ZALORA menipu???

Salam...

Hai, lama tak update blog ni... Mrs. Mimi cuma nak berkongsi dan bertanya pendapat korang tentang ZALORA!!!!

Betul ke ZALORA menipu??? 
Mrs. Mimi  cuma nak kepastian, kalau ada pembaca yang nak berkongsi pendapat sila komen atau share entry tentang pendapat korang..  


Berikut adalah kes yang pernah terjadi:-




p/s: Sumber dari google.. :)

2 comments:

  1. tak pernah order brg dari Zalora.
    tp my colleague pernah beberapa kali order.
    memang lambat sampai.
    tp diorang pernah bg free voucher sbb lambat deliver barang.
    i baru baca ni semalam : http://nameeroslan.blogspot.com/2012/08/zalora-penipu.html

    ReplyDelete
  2. tula,member laki order okay je..tapi bila barang perempuan,ade je hal ye... :)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!