Surprise Birthday Party

Tanggal 14 April 2012 bersamaan hari sabtu adalah hari Ulangtahun Mrs. Mimi yang ke 23 tahun. Pada malam hari kejadian Mrs. Mimi telah dikejutkan dengan majlis hari jadi yang dirancang...Mula-mula si Ilina ni ajak datang rumah sebab buat "Housewarming" sekali mereka pun dapat idea untuk menjadikan majlis ili ni tempat untuk meraikan birthday Mrs. Mimi ... Terima kasih tuan rumah dan keluarga sebab menaja makanan dan tempat...


Hari-hari nak sampai besday Mrs. Mimi  ini, macam-macam yang berlaku. Rupanya, meeting, marah-marah dan tak dapat join bagai itu adalah penipuan semata-mata nak mengaburkan mata Mrs. Mimi . Terima kasih suamiku sayang En. Zulfadzli Ismail  pandai huny berlakon kenakan sayang... Terima kasih juga pada BGFF yang memeriahkan majlis itu... Kepada kakak-kakak iparku yang menaja kek puding jagung dan bersengkokol menjadi majlis ini berjaya, terima kasih sangat-sangat ...

Saya SAYANG KAMU SEMUA!!!

Muka aku terkejut tiba-tiba sisuami datang bawa kek..













Malu sudaaaaaaaaah!!! +_+









Si Suami sayang

Mummy ili 




Kakak-kakak iparku <3

Ilina dan Sya 

Kek Puding Jagung yang sedap..


Kepada keluarga kandungku, 
Alang minta maaf sebab tak balik rumah ma dan ayah malam itu. Alang ingat korang lupa dan tak nak sambut, rupa-rupanya korang pun buat suprise tapi tak nak bagitahu...Alang janji nanti kita tebus that day dengan Happiness Family day's... Alang sayang korang semua!!!




No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!