Kini ku bergelar seorang isteri

Tanggal 20 Januari 2012 bersamaan 26 Safar 1433 Hijrah dengan sekali lafaz sahaja, kini Mrs. Mimi a.k.a Nor Hamizah Azmi telah bergelar seorang isteri yang sah kepada En. Zulfadzli Ismail. Semoga ikatan perkahwinan kami sentiasa dirahmati Alllah dan berkekalan hingga ke syurga... Amin…

Menunggu saat-saat untuk masuk ke majlis pernikahan...

Alhamdulillah setelah selesai majlis pernikahan

Malam berinai tema maroon...
Mrs. Mimi dan Mr. Bard suka warna baju ni, sebab kami nampak menyerlah dengan warna baju ni...Makeup dia pun Mrs. Mimi suka sangat...

Dihari majlis persandingan pula, kami pilih warna  Pink  dan hijau... Baju yang ini, Mr. Bard yang reka...SUKA SANGAT SANGAT SANGAT!!!!! Thanks huny~


Baju yang dipakai semasa majlis potong kek...

Gambar dibawah adalah gambar semasa outdoor  photoshoot:-







Sebenarnya, banyak lagi gambar lain tapi sementara ini Mrs. Mimi update gambar yang ini je dulu.....


Credit to:-

6 comments:

  1. tahniah dah jadi ister orang. hehe. moga ikatan kekal seloma nya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kinn....
      Amin...seloma ke saloma yunk??
      hehehe ;p

      Delete
  2. congrats da selamat semuanya:)

    suka la baju yg wrna ijau pink tu ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear, sorry late reply...
      mimi pun suka bju tu.. ^_^

      Delete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!