Perindu blog

Lama Mrs. Mimi tak update blog, rindu plak nak membebel kat blog ni...Ada lagi ke pembaca blog ni???Tapi tak pe la, I tak kisah pun....hahahahaha...Ingat blog Mrs. Mimi ni popular ke siap nak ada pembaca tegar bagai, entry pun dah menyepi...memang tak la jawabnya~


Yes, ALHAMDULILLAH....Selesai je majlis perkahwinan, macam-macam yang jadi...Nanti next entry, Mrs. Mimi cerita satu-satu ye....Tapi yang terbaru lagi terkini, sekarang Mrs. Mimi dah kerja kat tempat baru...Selepas 5 bulan menganggur, Mrs. Mimi dapat kerja di Butik BELLE di Sunway Pyramid...Baru je 2 minggu kerja,  dapat tawaran kerja kat area rumah yang baru pindah ni...Walaupun baru nak masuk 4 hari kerja, syukur alhamdulillah, nak pergi kerja pun dekat, gaji OK, suasana tempat kerja pun OK dan semuanya OK2 saje....Tak ada la nak stress sangat...So far, OK....Okay la, Mrs. Mimi nak masuk tidur, esok nak kerja....Alamak, lupa plak nak tukar status....hahahaha, sekarang bukan Mrs. Mimi lagi tapi Mdm. Mimi....Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii macam lawak je MADAM tu....Kalau nak kekalkan guna Mrs. Mimi kat blog ni, boleh la semua???Tolong bantu saya bagi pendapat....

2 comments:

  1. kerja kat butik?nak x supply songket design saree imported from India?each item LESS than RM300 je=)

    https://www.facebook.com/pages/De-Closette/161304320650392

    ReplyDelete
  2. fara: tu dulu,sekarang dh keje lain cyunk~

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!