New job


Sejak dah berhenti kerja ni, Mrs. Mimi sibuk jaga anak buah Mrs. Mimi...Masuk bulan ni, dah masuk 3bulan lebih Mrs. Mimi jadi Babysitter....Alhamdulillah, si budak kecik tu tak ada kerenah sangat, senang nak jaga...Hampir 24jam dengan dia, budak kecik ni pun dah kenal bau mak lang dia ni... Mana tak ye sejak hari pertama sampai sekarang, memang berkepit gak la budak ni...cuma wekend je,kadang-kadamg maklang dia pergi jalan-jalan jap...hehehe...Okay la, dah tak tahu nak taip apa, sambung nanti ye...Okay, takecare...


 p/s: Nantikan  Mrs. Mimi update pergi bukit broga pulak next entry...

3 comments:

  1. hye baby rayyyaaaannnn!
    cepat baik demam okay. tgu KAKAK Yanyan datang okayhhhhh :p

    ReplyDelete
  2. besar bow tie rayyan..
    peluk cium dri untie zai..

    ReplyDelete
  3. wah bestnye..emy suke jadi babysitter :) rase mcm tak sbr nak ade baby sdr :)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!