Wedding Preparation (Part 1)

Checklist for my wedding http://www.cute-smiley.compreparation
1. Pergi Kursus Pra-Perkahwinan - DONE

2. Memilih warna tema DONE
 - RAHSIA

3. Pelamin, baju & Makeup DONE

4. Download & Isi Borang Permohonan Berkahwin - DONE

5. HIV Test -DONE

6. Hantar Borang Permohanan Berkhawin DONE 

7.  Tempah Kad Khawin -DONE

8. Tempah Katering -DONE

9. Membeli barang-barang hantaran -DONE
  •  Barang akan diupdate nanti

10.  Photographer - DONE

11. Menyiapkan paper bag for gift - Still in progress.
- yang ni my mum yang sponsor...thank you so much...



p/s:  Mrs. Mimi rasa entry kali ni, cukup setakat ni... Nanti Mrs. Mimi update next entry plak...Mesti korang nak tahu bila Mrs. Mimi dan Mr. B akan disatukan, tunggu entry akan datang, akan diberitahu...Doakan semoga majlis berjalan lancar...
http://www.cute-smiley.com

4 comments:

  1. Alhamdulillah..
    adik manis..warna tema kasi tau awal ye..
    berkahwin ye bkn berkhawin..
    klu ade ape2 nk dibantu roger2 la ye..

    ReplyDelete
  2. semoga hubungan akak and abang kekal selamanya. Dan paling penting, majlis bersejarah tu nanti akan menjadi titik permulaan hidup yang indah untuk u all.. hehehehe amin..

    ReplyDelete
  3. yan: dah tahu kan...
    zai: amin...tema pink hijau pucuk pisang...
    nurshakira:amin...thanks ;)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!