My first nephew

Hai...!!!!
Lama Mrs. Mimi tak update blog kan??? Sebenarnya  Mrs. Mimi sibuk layan anak buah pertama yang baru lahir pada 28 Ogos 2011... Semoga korang enjoys tengok gambar-gambar baby boy ni ye...



huwaaaargh....ngantuk ye saya...

Aksi-aksi si baby boy....




tidur dah macam orang besar... 
 Now dia dah genap  sebulan, masa untuk dapatkan suntikan BCG.....

Sedu, tu letak tisu kat kepala...
pose jangan tak pose...

Alalalalala kesian dia, demam ye...

p/s: nanti Mrs. Mimi update gambar yang lain...ada cerita menarik yang Mrs. Mimi belum ceritakan kat semua..

1 comment:

  1. walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!