Senarai nama pemenang Giveaway Kedua Peony Pinky


Disebabkan banyak benda yang berlaku maka nama pemenang terpaksa ditunda..Mrs. Mimi minta maaf, tapi sekarang Mrs. Mimi dah ada masa nak update nama pemenang...Maka dengan rasminya, berikut adalah senarai nama pemenang :-


  1. no. 61 - abazilah
  2. no.63-yana
  3. no. 51-inahasan
  4. no.37-Nida
  5. no.18-Ibu Alisha
  6. no.19-annur_islam
  7. no.6-Nanakimie
  8. no.78-~ FaRaH izzAtY ~ 
  9. no.27-atien
  10. no.84-fadwa daud


p/s: Para pemenang sila emailkan nama, alamat penuh dan no.telefon ke norhamizah04@gmail.com supaya kami boleh kirimkan hadiah secepat mungkin, selewat-lewatnya sabtu ini...Bagi sebarang kelewatan, nama pemenang akan digugurkan dan digantikan dengan yang baru.. ;)

13 comments:

  1. alhamdulillah...mekaceh!:) t nana email yer,hehe..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. saya dah hantar detail..

    zarina_naniey@yahoo.com.my

    TQVM

    ReplyDelete
  3. ala,penat ja tunggu...last2 x mng pun....huhu....btw,tahniah utk semua... :-)

    ReplyDelete
  4. dah sent detail .

    purplishobsession87@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah menang... thankz... suke sgt..

    ReplyDelete
  6. wahhh tahniah smue pemenang! :)

    ReplyDelete
  7. tahniah pd semua yg menang....

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..ada jugak rezeki..:)
    nnt wawa emelkan ye kak..
    thanks a lot!:D

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah...thanks kak..
    nnt wawa anta details ye:)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. syukur..

    Nida dah sent details (fuf323@gmail.com)

    Ini entri penghargaan dari Nida:

    http://along-nidar.blogspot.com/2011/09/alhamdulillah-rezeki-jumaat.html

    terima kasih sekali lagi :)

    ReplyDelete
  11. huhu...yana ada jd pemenang....nama kat no.2 tapi yana br je tahu hari nie...rase nye nama dah digugurkan...bukan rezeki yana nampak nye...

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!