Pengumuman pemenang GA ditunda

Sorry semua, ini disebabkan kesibukkan melanda..Gara-gara 6P, tak sempat nak update atau terjah peserta-peserta GA...Hadiah dah lama ada, tinggal nak terjah dan cari pemenang sahaja...Pemenang akan diumumkan selepas raya. Maaf sebab terlambat...Kena OT sampai tengah malam, balik kerja terus bantai tidur...Sangat-sanagt tak ada life dan tak sempat nak blogging..ni ada masa sikit tu pun sebab, tengah tak ada orang..btw, semua peserta jangan risau, mimi akan umumkan pemenang selepas raya...K take care semua...

3 comments:

  1. hehehe bagi yan jelah yg menang mimi :D

    ReplyDelete
  2. salam..

    Takpe, take your time..

    ReplyDelete
  3. jom join GA saya
    http://iownthis87.blogspot.com/2011/08/like-abazilah-lucky-draw.html

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!