NUR KASIH THE MOVIE -(ketinggalan zaman)

Ketinggalan zaman betul...!!!! Dah berbulan-bulan ditayangkan di pawagam, tapi, Mrs. Mimi baru sempat tengok cerita ni semalam...huaaaaaaaaaaaaaaaaaargggh!!!!

Tak kempunan la hajat Mrs. Mimi nak sangat tengok NUR KASIH THE MOVIE ni, maklum la...siapa yang pernah layan drama Nur Kasih ni kat TV3, konferm tak nak ketinggalan tengok sambungan dalam movie...Mrs. Mimi salah seorang yang tersenarai dalam golongan tu...hahahaks...

Puas hati bila dapat tengok...!!!Mrs. Mimi bagi 5 bintang cerita ni, suka sangat tengok lokasi yang dorang guna ni...Cantik, Subhanaallah...


p/s: Suka dapat tengok cerita ni, walaupun penat...hehe

1 comment:

  1. samela.. bru tgk ptg tadi... nanges2 je kot..:)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!