Nasib tak pitam lagi...

Alhamdulillah, rabu lepas Mrs. Mimi puasa sunat sempena Israk Mikraj...Tetapi yang buat Mrs. Mimi buat tajuk kat atas tu sebab, semalam lepas buka puasa je, terus Mrs. Mimi muntah balik semua yang Mrs. Mimi makan masa buka tu, rasanya tak sempat makanan tu nak duduk tenang dalam perut ni...Tak sampai setengah jam lepas buka, semua kuar balik... T_T



Habis, kosong perut Mrs. Mimi masa tu, dan masa tengah muntah tu, boleh plak Mrs. Mimi tak perasan pintu tandas tu Mrs. Mimi tak sempat tutup...Sorry kalau-kalau ada yang ternampak...tak tertahan meh, masa tu...Keluar je toilet, terus minta glister mouthspray ni....

my fevet...
Lepas je sembur ni, ALHAMDULILLAH...kurang sikit rasa tak selesa kat tekak... Perut pun rasa selesa...Thanks GLISTER....!!!



p/s: semasa kecemasan, glister ni jadi macam-macam....my hero...hehehe =P

2 comments:

  1. ish..camna leh muntah2 tu..eh, tak pernah la nmpk ubat sembur2 tu..utk ape ea?

    mintak jasa baek kwn-kwn komen entry nie. maera tgh join contest. mekasih.mmuahhx..

    http://mid-sayang.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    ReplyDelete
  2. @Khumaera: sis yg mimi gne glister tu ekceli utk menyegarkan nafas serta dapat mengurangi pembentukan plak dalam 2minggu. Selain itu,di hilangkan sisa-sisa makanan yang tertinggal kat gigi. mimi guna juga utk buang angin, biasanya kalau kita puasa perut kosong,perut msuk angin kn,so spray je ni kat perut n mulut...dia akan membuangkn angin dlm bdn...smbil gg cantik, bdn pun sihat....

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!