Kekurangan oksigen

Mrs. Mimi dapat rasakan yang sekarang Mrs. Mimi perlukan oksigen + udara segar...Terperap dalam ni macam apa je, tingkap ada tapi jarang bukak, adui...udara tak keluar masuk, Mrs. Mimi rasa apa yang di hirup sekarang adalah carbon dioksida yang kami keluarkan sendiri..no more oksigen...Otak jadi beku, tahu ke???

 Teringat Mrs. Mimi ayah Mrs. Mimi pernah cadangkan supaya Mrs. Mimi letak 1 pasu pokok kecik kat atas meja...Untuk bagi otak kita sihat dan dapat oksigen yang cukup...Tapi masa ni Mrs. Mimi tengah belajar kat U...now dah bekerja pun kena buat gak...adui, pokok oh pokok, mana nak cari pokok saiz kecil je...tak kan nak guna bonzai atau kaktus...hurmmmm.....


Aduiii, besar sangat plak pasu dia...

Yang ni plak, memang tak akan muat meja 

Yang ni comel, tapi sesuai ke???

p/s: sesiapa ada idea tak, tolong share.... -^_^-

2 comments:

  1. alalah..kaktus tu pn okay jugak mimi. tak besar sgt tak kecik sgt :)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!