Siapa berminat nak iklan di blog Mimi, sila-sila kan....








Mrs. Mimi nak tawarkan kepada mereka yg berminat nak iklankan banner, Mrs. Mimi mengenakan RM5/per month untuk anda mengiklankn banner di lokasi yang Mrs. Mimi tetapkan.


Pakej ini termasuk :-
1) Tempat iklan banner bersize 125 x 125

Banner itu, yang korang sendiri buat, lepas itu emailkan di norhamizah04@gmail.com






8 comments:

  1. @Khumaera Ismail aka Habibi Hamid :yes sis, just RM3 permonth... ;)

    ReplyDelete
  2. hohoho not bad suh nuffnang iklankn kt sni ;P

    ReplyDelete
  3. @Raji and Yeen:nuffnang dh ada iklan sendiri...huhu ;p

    ReplyDelete
  4. hyep,, jom komen link kt entry wani ni.

    http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    thx a lot =)

    ReplyDelete
  5. singgah sini.lame xjenguk cazen yg chumel nie.

    ReplyDelete
  6. salam kak mimi :) saya dah follow blog kak.. please follow me yea.. and boleh tak saya follow gen blog pink :( pleaseeee .. kak saya dah click heartbeat kakak.. jangan lupa click heartbeat saya ekk.. byee kak :)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!