Rahsia cari dan kumpul duit untuk kahwin dengan mudah

Rahsia ini amat sesuai untuk mereka yang sedang mencari cara penyelesaian mencari dan mengumpul wang untuk berkhawin... Zaman sekarang semua menggunakan wang, masuk tandas pun, kena bayar... Baru-baru ini  Mrs. Mimi ada terbaca mengenai EBOOK " Mas Kahwin Yang Hilang "... Kandungan buku ini sangat menarik dan membuatkan terfikir untuk berkongsi dengan pembaca dan follower blog PeONy PiNky...

Buku ini, akan menerangkan kepada anda tentang asas-asas teknik pengurusan kewangan yang betul KHUSUS untuk orang-orang bujang yang sedang berusaha mengumpulkan duit untuk perkhawinan mereka. Di dalam buku ini , anda akan didedahkan dengan :-

  • 18 Tips bagaimana anda boleh berjimat dan mengumpulkan wang sehingga RM10,000 dengan mudah.
  • 6 Cara bagaimana anda dapat mengawal serta melangsaikan hutang anda dengan cepat. (PTPTN, kereta, rumah)
  • Kesilapan-kesilapan yang sering dilakukan oleh orang ramai apabila cuba mengatasi masalah kewangan mereka dan bagaimana hendak mengelakkannya.
  • 10 Cara bagaimana anda boleh meningkatkan pendapatan anda


CONTOH - Bagaimana seorang pemuda menjana pendapatan sehingga RM3,000 dalam masa 5 jam dengan hanya berdiri di khalayak ramai. (Bukan meminta sedekah).



  • Rahsia bagaimana memperolehi rezeki yang melimpah ruah seperti yang telah dijanjikan oleh Allah khusus untuk mereka yang ingin mendirikan rumahtangga.
  • 3 Perkara yang perlu anda ketahui sebelum anda membuat sebarang kerja-kerja sampingan untuk menambah pendapatan. Jika tidak, anda mungkin akan kehilangan lebih banyak wang!
  • Serta berbagai lagi rahsia serta tips yang menarik yang boleh dijadikan panduan hidup anda di dalam mengharungi kehidupan sebelum dan selepas berumahtangga.

Belanja perkahwinan zaman sekarang bukannya murah, duit hantaran sahaja sudah boleh mencecah hingga RM10,000, belum lagi campur dengan duit belanja kenduri? barang-barang hantaran? sewa pelamin? upah mak andam? jurgambar? kad jemputan? bunga telur? cincin kahwin? sewa kanopi? catering?.. argghhh!! pendek kata, kalau tak ada RM20,000 dalam tangan.. usahlah bermimpi nak kahwin. Disini EBOOK " Mas Kahwin Yang Hilang " ada jawapannya...




Selain itu, jika anda memesan ebook ini sekarang! Ada bonus hebat untuk anda. Anda akan diberikan beberapa buah bonus yang menarik secara PERCUMA! Ya! semua bonus dibawah adalah PERCUMA jika anda mendapatkan ebook ini sekarang juga.



  • BONUS #1 : 101 Idea Romantik
  • BONUS #2 : Senarai Semak Perbelanjaan Majlis Perkahwinan

P/S: Untuk pembelian EBOOK " Mas Kahwin Yang Hilang " sila KLIK SINI... Mrs. Mimi sudah membeli dan membacanya, anda bila lagi???

2 comments:

  1. tue la...GK tengok org nak kawin sekarang duit kena ada rm30ribu ke atas..kalo kurang alamatnyer kena kutuk la....

    ReplyDelete
  2. GK: tu la,thats why,kita kena cari extra income...huhu ;)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!