Nikmat betul dapat ngap satu!!!

Baru-baru ni adik Mrs. Mimi bawa balik Big Apple..Yahuuuuuuuuuuu!!! Lama betul Mrs. Mimi teringin nak makan benda ni, tapi bila keluar wekend je, mesti tak teringat nak cari....mengada betul....Hahahaa...btw thanks to my adik (achik) sebab belanja  Mrs. Mimi Big Apple...



nyum nyum....

Warna pink mesti ada ye, sila jangan jeles....hehe....Mrs. Mimi minta maaf, disebabkan gambar tak berapa cantik...sebab masa Mrs. Mimi balik kerja itu, donut tu tinggal 4 ketul je...tu pun dah comot-comot donut tu....Lagi satu gambar tak berapa nak cantik, mana tak ye, guna camera hp je...hehehe...


PINK okay!!!!




p/s: Mrs. Mimi memang suka sangat donut big Apple ni, dulu masa belajar kat Shah Alam, setiap minggu mesti beli...huhu....tu dulu chubby sikit....hehehe

6 comments:

  1. @EZAN IDMA :tula,sedap kan....hehehe ;)

    ReplyDelete
  2. @starscream aisyah :jom2...kita lepak2 mkn big apple,sme2...hehehe

    ReplyDelete
  3. Sedap kan big apple? mkn ari2 pun tak kan jemu ^^ dah cam ketagih jek. Ho3

    ReplyDelete
  4. @Rin Chan :tahu xpe...rindu nak makan hari2...hehehe

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!