Nafsu ke???



Mrs. Mimi pun tak tahu, ni nafsu ke, kebulur ke apa??? Kejadian ni berlaku hari sabtu dan ahad lepas, pada hari sabtu malam. Kami semua pergi makan malam sebelum balik...Hah, ambik ko order SIAKAP 3 RASA, TOMYAM, SAYUR KAILAN IKAN MASIN, & TELUR DADAR....(Banyak betul order)...Makan punya makan, sedar-sedar ikan besar tu terus tinggal tulang...Hahahahahahaha Bukti kat bawah ni :
v
v
v
v
v
v
v
v

Setelah dihias semula...hehe
Hari ahad pula, mula-mula pagi tu Mrs. Mimi sarapan susu kambing ais + kuey teow goreng...tapi disebabkan kuey teow goreng  tu sampai lambat, perut Mrs. Mimi pun dah kenyang dengan minum susu kambing.... Jadi kuey teow goreng tu Mrs. Mimi suruh bungkus je...sempat makan dua suap je....Lepas itu, masa rehat untuk minum pagi, kami peserta kursus disediakan nasi lemak daun pisang dengan air teh 'o'...Boleh plak Mrs. Mimi  makan dua bungkus nasi lemak...huhu...tak pasal-pasal je... 

 
Nasi lemak dia, lebih kurang macam ni, entah nafsu macam mana ntah, boleh plak Mrs. Mimi  bantai makan sampai dua bungkus...huhu....Mr. Fiance la, suruh, hahaha....(padahal diri sendiri yang nak, tunang plak di salahkan)... Minta maaf huny..huhu....Lepas makan pagi, sambung kursus lagi...Masa makan tengahari, selepas beberapa jam kemudian...Mrs. Mimi makan kuey teow goreng yang pagi tadi tak habis tu tapi tambah ayam goreng..huhu...Sebenarnya, ayam tu Mrs. Mimi ambik dari nasi ayam yang disediakan untuk peserta...Masalahnya sekarang, habis tu Mrs. Mimi makan..hurm...pelik-pelik, nak kata lapar tak...


Habis je khusus tu, pergi makan malam pula...Makan lagi....Ni macam dh terlebih-lebih je makan kan...Dashyat betul budak kecik ni....Budak yang kuat makan :

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Badan je kecik...
p/s: Walaupun badan kecik, Mrs. Mimi suka makan, tapi kena pada mood kot..huhu...Tapi Mr. Fiance kata mugkin sebab kursus tu dalam air cond tu bila sejuk, perut pun asyik lapar je ..hehe 

2 comments:

  1. mkn bace bismillah tak? hehe~ biaselah..kurus cam kite nie memang high metabolisma.huhu~

    ReplyDelete
  2. @Khumaera Ismail aka Habibi Hamid: baca doa dah,siap ada imam bacakan lagi...mugkin betul kata akak tu, high metabolisma... xpela,janji sihat....hehe

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!