Keturunan Haji Hamid & Hajah Samiah berkumpul di Facebook

 Mrs. Mimi suka sangat, teruja pun ada...mana tak ye, bayangkan keturunan Haji Hamid & Hajah Samiah berkumpul di facebook...Dari atuk, pakcik, anak buah, cucu, cicit, semua di satukan dalam group ni... Riuh sakan la facebook  ni... Walaupun jauh, tapi kteorang still boleh keep in touch dalam facebook... Bagus sangat sebab, boleh la merapatkan lagi hubungan persaudaraan antara kami. Buat uncle  Mrs. Mimi yang terfikir dan create group ni, tahniah dan terima kasih...





Baru je create, dah ada lebih 50 orang, insyaallah misi uncle  Mrs. Mimi nak kumpul anak moyang yang 8 orang adik beradik tu akan berjaya...Chayok-chayok!!!!



p/s: Jangan jelez,  Mrs. Mimi ada, korang ade ke???hahahaha (cakap nada berlagak)

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!