Kecoh!!!!




Hish,perlu ke macam tu....  Mrs. Mimi terkedu bila buka blog je, semua update pasal benda tu...Kesian plak dengan dia, sebab ramai maki dan hina dia macam-macam...tapi salah dia gak, berani tak bertempat...Mengaku benda yang sangat-sangat personal...Sedangkan yang berkahwin pun, rahsiakan kisah malam pertama dorang, tapi yang ni...hurm...sendiri, faham-faham la...Mrs. Mimi bukan la nak membebel ke apa, cuma bukan ke, kita kena saling ingat-mengingati..Jadi selamat bermuhasabah diri....






p/s: topik hangat yang menjadi perbualan kini, pada insan tersebut " Ya Allah, semoga dibukakan hatinya dan dilembutkan hatinya supaya berubah ke jalan yang benar...Amin..."

3 comments:

  1. hurmmm,risau pulak dengan bebudak sekarang ni

    ReplyDelete
  2. hurmmm,risau pulak dengan bebudak sekarang ni

    ReplyDelete
  3. @meaw :tula,mcm2 hal...sbr jela....

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!