Hadiah lebih daripada 10 pemenang ada diberi



Alhamdulillah hadiah untuk GA kedua Peony Pinky ini mungkin lebih daripada 10 hadiah atau LEBIH akan disediakan. Jadi tunggu Mrs. Mimi update pembukaan GA dan apa hadiah yang akan disediakan untuk pemenang...  






p/s: Apa kata korang baca entry sebelum INI 



2 comments:

  1. @Khumaera Ismail aka Habibi Hamid : Alhamdulillah, ada plak yang nak taja hadiah, tu banyak hadiah..hehe

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!