Gara-gara kursus, muda jadi tua...

Hari sabtu dan ahad lepas, Mrs. Mimi  pergi kursus...Tak pasal-pasal hari pertama kursus, Mrs. Mimi  balik jalan bongkok, sakit pinggan meh!!!!


Mungkin duduk lama sangat, tak biasa duduk je, selalu berjalan masa kerja...hah mendapat dari pkul 2-7.30malam duduk je....Kan dah sakit pinggang....

Lebih kurang macam ni la, tapi tak dela pakai tongkat dan muka macam nenek kebayan ni...hahahahaa
Kalau Mrs. Mimi muka macam nenek ,konferm kalau jalan dah jadi macam nenek kebayan kat atas ni..hahahaha....




p/s: Hari kedua kursus, tak ada plak sakit pinggang melampau macam hari pertama tu...Hurm, mungkin peranan penceramah kot...huhu...

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!