Cantik macam Sandra Bullock

Mrs. Mimi suka sangat tengok dia, sebab kulit dia bersih je...Kalau makeup pun, tak tebal-tebal...Natural Beauty, I like!!! Jenama produk kecantikan yang Sandra Bullock guna adalah Artistry...Wow!!! Awesome!!


Keratan akhbar mengenai Sandra Bullock dan kecantikan
Artistry merupakan produk kecantikan yang jualan tahunannya melebihi $1 bilion. ARTISTRY adalah antara lima jenama penjagaan kulit muka dan kosmetik warna berprestij yang paling laris di dunia selama lima tahun.





Dia mention yang dia pakai Artistry  di SINI


Mrs. Mimi rasa baik beli sesuatu yang bernilai dan ia memberikan kita nilai..huhu...Maka Mrs. Mimi mencuba produk Artistry, alhamdulillah kepuasannya sangat dirasai... Mrs. Mimi pakai Essential Balancing System...


Pendapat Mrs. Mimi tentang produk ini, bau dia sangat menyenangkan dan soft je....Selepas cuci muka pun, bau masih ada...Kalau sebelum tidur pakai, memang lena je tidur bila muka terasa segar.... Produk yang pakai ini adalah berfungsi untuk mengawal minyak dan ia terbukti benar...Menggunakan bahan semulajadi seperti India ara dan Acerola cherry mengimbangi dan mengawal minyak pada kulit. Kulit kita jadi lebih seimbang dan mengekalkan kelembapan. Losyen Artistry ini juga mempunyai SPF/FPS 15 UVB/UVA perlindungan. Produk ini selamat digunakan pada kulit sensitif. 

Produk ini boleh tahan sehingga 3 bulan...



p/s: Kepada sesiapa yang teringin nak membuat perubahan dengan menggunakan produk ini, sila bagitahu 
Mrs. Mimi ... 

6 comments:

  1. kalau banayk duit....plastic surgey agaknye ^^ kan ?

    ReplyDelete
  2. @Khumaera Ismail aka Habibi Hamid :ye..sangat menarik, xnak cuba ke??
    ada pure white, time defindence,essential...


    @Maya Lisa :hahaa....tu buang duit je...hehe

    ReplyDelete
  3. artistry produknya hebat, skrg ada 8 minit cerah dan gebu guna produk ne. i love artistry.

    ReplyDelete
  4. MARIAM JANIS: I love ARTISTRY too!!!

    ReplyDelete
  5. best artistry, mesti pakai baru dapat rasa perbezaannya, tambah serum 14 hari dan 8 minit peeling cerah.dulu pakai pencuci biasa beli kat jaya jusco, sebulan pakai dah habis, 1 set rm150 jugalah, tak cerah pun, kulit tetap kusam, jeragat lagi. akak dah 39 tahun, akak guna artistry, pakai serum 14 hari dan krim LX, hebat wajah muda 15 tahun, tak sangka hebat, tak yah bedah muka, enjet botox. hehe puas hati. pakai pun 3 hingga 4 bulan.

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!