SEPET versi mimi (Part 1)

SEPET...Siapa yang tak tahu cerita itu, mesti ramai yang dah tengok cerita itu...Sebenarnya, ni bukan sepet yang Sharifah Amani berlakon tu...Tapi ni kisah benar yang dialami oleh Mrs. Mimi sendiri...Tiba-tiba Mrs. Mimi teringat, dulu masa tingkatan 4(kalau tak silap) Mrs. Mimi ada cakap sesuatu kat dalam kelas iaitu " comel betul muka dia, muka babyface"....lebih kurang macam tu la, then rupa-rupanya clasmate Mrs. Mimi, terdengar, terus ejek-ejek Mrs. Mimi... "awak suka A ye???, nanti saya bagitahu dia...." Mrs. Mimi jawab "Jangan la...!!!malu la...".......Korang nak tahu setiap kali A lalu je, tepi kelas Mrs. Mimi, konferm kelas Mrs. Mimi kecoh, clasmate Mrs. Mimi mula la sakat-sakat Mrs. Mimi...Malu babe!!! Sejujurnya, Mrs. Mimi sedar yang sebenarnya Mrs. Mimi just suka tengok muka dia je...Tak ada la sampai nak couple ke apa....Just suka tengok je...Tak salah kan...Setahu Mrs. Mimi, si A pun dah tahu pasal Mrs. Mimi cakap dia comel macam babyface, tu kalau dia lalu je,muka konferm blushing...Lu cina memang ketara nampak kot....Huwaaaaaaaarghh!!!!Malu betol....

...............................................................

 Besday Mrs. Mimi pun semakin hampir...clasmate Mrs. Mimi tanya, " nanti besday awak, awak nak hadiah apa kalau A bagi..." dengan slumber Mrs. Mimi jawab "nak henpon yang terbaru tu, apa henpon daun erk??? dia kan keje kat kedai henpon..."wakakaka slumber badak je Mrs. Mimi minta....Then masa besday Mrs. Mimi , boleh si A datang belakang kelas dan bagi satu kotak bekas henpon...You know what, apa dalam itu???Henpon Meh!!!! Henpon sebiji macam yang Mrs. Mimi minta....Gila terharu masa itu....Henpon macam ni la yang dia bagi:
:



hah, mendapat!!!kan dah dapat betul-betul...now nak rasa apa pun, Mrs. Mimi tak tahu...cerita bersambung next entry....

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!