Miss my Kenny Rogers Spaghetti

Tiba-tiba je hari ni tekak Mrs. Mimi teringin nak makan Spagetti dari Kenny rogers...Slurrpppppp!!! Tertelan air liur masa tulis entry ini...Lama plak Mrs. Mimi tak makan Tangy spaghetti, dah la superb sedap!!!

Kalau pergi je Kenny Rogers, selalunya orang akan pesan ayam je...Apa kata Mrs. Mimi cadangkan dekat korang-korang yang nak pergi makan-makan tu, cuba order Spaghetti Kenny Rodgers, best sangat!!! Spaghetti tu ada dua jenis, ayam atau daging...Cuba la rasa!!! Kalau tekak korang macam tekak Mrs. Mimi konferm korang puas hati...



My Favorited
Kalau Mrs. Mimi pergi Kenny Rodgers mesti nak order macam kat atas ni...Dulu selalu order ayam je dengan ice lemon tea, tapi sekali dah cuba spaghetti dia, terus terlupa pasal ayam..hehehe.....Okay-okay, sudah-sudah la...Makin panjang Mrs. Mimi buat entry ni makin terliur + berbunyi-bunyi perut ni, siap buat konsert SLASH lagi...hahahahaa...

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!