EMOSI

Entah la, Mrs. Mimi rasa macam emosi terlebih sekejap...Mungkin sebab sengugut, sepanjang ni mood memang terabur habis...Sekejap hepy, kejap nangis, sekejap gelak, hurm...Ya Allah, kembalikan la semangat ku...Mrs. Mimi dah macam orang gila je mood campur-campur ni...Habis semua orang, Mrs. Mimi nak marah....Dugaan kan, kalau tak reti kawal emosi...Disebabkan Mrs. Mimi tak nak layan sangat emosi tu, blog la jadi tempat pereda emosi...Kalau Mrs. Mimi nak kan perasan bertukar positif lagi, Mrs. Mimi cari dan baca lawak-lawak jenaka kat internet...itu sudah mampu menukar emosi negatif ke positif...huhu...

6 comments:

  1. patutlah kadang2 aku tengok ko gelak sorg2...
    ahahaha elak emosi citenye...kuikui...

    ReplyDelete
  2. ala..same with me la sygs..
    but bak kta ozzie kuh kt syams...
    'just enjOy every secOnd of ur life'
    ngee....
    u 2 k dear...

    ReplyDelete
  3. @syamsinar sapari: hehee....thanz dear, btw nape i xleh tgok blog u~

    ReplyDelete
  4. MRS MIMI,
    MAKAN CEKELAT ATAU PON KEK CEKELAT...HHEEE

    ReplyDelete
  5. la...period pain ke??? biar kita kawal emosi jangan emosi mengawal kita tau!!

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!