Doa untuk orang sakit...

Hari jumaat lepas, ayah Mrs. Mimi jatuh tangga masa bekerja, kesian dia...Habis bengkak, luka kat tangan dan kaki...Walaupun sakit, ayah masih nak memandu untuk ke kenduri rumah tok andak pada hari sabtu pagi...Balik dari kenduri khawin rumah tok andak, kami singgah dekat air terjun kecil di tepi jalan raya selepas air terjun jeram toi... Seronok je tengok anak maksu yang aqif tu, semangat + excited dia mandi...Air bukan main sejuk, tapi muka dia slumber badak je...huhu... Lepas tu kami singgah makan KFC dekat Bandar Baru Nilai...Wargh, budak kecik si aqif tu dapat belon je, bukan main seronok dia... Siap main cak cak lagi...Habis je makan, kami sekeluarga pulang ke rumah...Sampai je rumah Mrs. Mimi terus mandi dan macam mana entah, ngantuk sangat + PMS, terus tertidur lepas magrib...Siap bangun sambung tidur kat bilik...Sedar-sedar dah pukul 11 pagi 29 May 2011...huhu...agak melampau Mrs. Mimi tidur, pengsan ke tidur, nasib sedar pagi tu...Ehehehehe, pagi ke???rasanya dah tengahari kot...huargh....13 ke 14 jam macam tu Mrs. Mimi tidur...huh!!! Dashyat betul....Mengalah kan macam baru lari merentas desa je...hahahaha

Alhamdulillah, PMS Mrs. Mimi pun dah kurang.. Tapi sakit ayah masih tak berkurang...Hurmmm...ajak pergi klinik atau hospital, ayah tak nak..Jadi duduk rumah, sapu ubat dan picit-picit apa yang patut je... Kawan-kawan sekali, Mrs. Mimi nak berkongsi doa untuk orang yang sakit...Mari kita baca ramai-ramai...




p/s: Semoga ayahanda Mrs. Mimi cepat sembuh...

2 comments:

  1. mrs mimi,
    nasib baik tak bangun 29 may 2020....kakaaa.....
    muga ayah nya cepat sembuh kakinya...

    ReplyDelete
  2. @msredcheesecake : kalo tahun 2020, mak aih berkedut2 muka mimi nanti..hehehe ;p

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!