Cakoi dah dapat!!!!

Tiba-tiba teringat status Mrs. Mimi minggu lepas pasal cakoi...


Akhirnya tercapai gak hasrat nak makan cakoi tu...Semua kerana di entry yang ini "Doa untuk orang sakit"...Otw nak pergi air terjun tu, parents Mrs. Mimi singgah beli cakoi kat pekan kuala klawang, kalau tak silap la...hehe...Hah, ambil ko, ma Mrs. Mimi beli RM 4...sekeping 0.40 sen, sekali 10 keping beli, maksu lagi beli RM3, Mrs. Mimi pun tak pasti ada berapa...Petang tu berpesta cakoi kami dalam kereta dan di air terjun tu...Walaupun cicah dia tak syok sangat, just sos cili je, Mrs. Mimi bersyukur...dapat gak den raso cakoi tu...tak do la den kempunan..hehehe....Cakoi dia punya la besar pastu panjang-panjang, memang puas la makan...Sory dear, Mrs. Mimi terlupa ambil gambar...syok sangat dapat makan, lupa gambar..hehee...

2 comments:

  1. dah x seronok kat jeram toi..
    best pegi ulu bendul..
    tapi.....

    ReplyDelete
  2. @Miss Zymah : tahu xpe, mse lalu hari tu pun, dah xrmai org pun...

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!