18 above only

Cerita ini memang untuk 18 tahun ke atas..Ya!! Mrs. Mimi  tahu!!!...Haisshh!!! Tahu la Mrs. Mimi  ni orangnya kecik comel-comel je, tapi Mrs. Mimi  dah cukup umur la.... (Maaf perasan sudah disitu)....Minggu lepas Mrs. Mimi  pergi tengok wayang dengan Mr. Fiance kat wangsa walk.. Lepas itu, masa beli tiket tu, boleh plak bro yang jaga kaunter beli tiket tu macam tak percaya umur Mrs. Mimi  dah lebih 18...Suasana masa itu:-


Bro : Cerita ni untuk 18 tahu ke atas sahaja.
Mr. Fiance dan Mrs. Mimi : Ya... (sambil Mrs. Mimi  senyum kat bro tu) jujur la, dalam hati memang nak senyum je tiba-tiba, sekali bro tu sound...
Bro : Tu kenapa senyum??
Mr. Fiance : hah, kenapa nak tengok IC ke??(sambil macam nak keluarkan IC dalam wallet je)Terus bro tu cakap....

Bro : Eh, tak payah~ (hah, mesti dia malu msa tu)


Mrs. Mimi  dan Mr. Fiance : Kalau nak tengok IC, boleh je la...huhuu
Mrs. Mimi : Salah ke senyum??? (tertanya-tanya dalam hati)....




Mrs. Mimi  dan Mr. Fiance tengok cerita Fast Furious 5... Mrs. Mimi  memang sangat-sangat berpuas hati...Sangat-sangat syok!!!!



Mrs. Mimi  suka tengok Vin Diesel ni...Muka dia sweet macam gula!!!!hehehe...


Vin Diesel (macho babe)



Kenapa Mrs. Mimi   suka sangat Vin Diesel  ni, mugkin dia ni macam Mr. Fiance kalau botak kot..Huwarggh!!!

Dia ni cantik la!!!

Jordana Brewster ur so gorgeous...Dia ni simple je, makeup pun tak ada la melampau sangat, natural je...tu Mrs. Mimi  suka sangat tengok dia...



U have beautiful eyes and hair..
Hah, dia hero cerita ni, konferm ramai girl-girl kat luar tu suka tengok dia kan......



Paul William Walker, pergh...jangan tergoda tengok aksi beliau..hehe....




yang terakhir siapa lagi kalau bukan Dwayne Douglas Johnson atau THE ROCKS!!!! hehee (betul ke 

Mrs. Mimi eja tu???) huhu....




Dia ni berlakon makin lama, makin best plak...


Bagi Mrs. Mimi keseluruhan cerita ni sangat menarik dan best...Semua ada, pasal kekeluargaan, persahabatan dan cinta, semua lengkap....






p/s: Walaupun kecik je Mrs. Mimi ni tapi I dah jadi tunang orang la...huhu (perlu ke nak mention??)





2 comments:

  1. bila kecik mesti org ingat still muda kan. hihi ;)

    feel free to visit : SELAMAT HARI GURU

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!