Tengok wayang free!!! (Perlu baca)

Wah, tak pasal-pasal je dapat tengok wayang free...huhu...


Ingat senang ke nak dapat tengok wayang free ni...Memang syok la, tak payah bayar kot...Just keluar duit beli popcorn je...hehe...Opps!!! Ni bukan wayang yang 18sx tu, korang ni laju je bila yang tu tu erk...Tapi ni disebabkan Mrs. Mimi dapat tiket wayang free dari nuffnang dan TGV tu...Ingat tak entry Mrs. Mimi yang ini  Dapat tiket free wayang dari Nuffnang dan TGV Cinema.

Pada 18 April 2011 (ISNIN)...Semangat je Mrs. Mimi bangun pagi-pagi kemas rumah dulu, masak brekfes pastu fikir nak tengok cerita apa ni??http://www.cute-smiley.com Nampak sangat dah jarang tengok wayang, sampai cerita baru pun, Mrs. Mimi  tak tahu..huhu... Disebabkan 18 April adalah ulangtahun yang ke 4 kami bersama sebagai lover, maka sanggup Mrs. Mimi ambik cuti semata-mata nak rest and relax di hari yang bahagia ini...ewaaaah, macam la, hari perkahwinan kan, baru tunang dah pandai ambik cuti, nanti kahwin terus berhenti plak..hahaa...

Hah,tiket dah ambik....nak pergi tengok cerita apa ni???
Finally, we decided watching scream 4 movie.




Tak pernah-pernah Mr. Fiance tertidur dalam cinema, boleh plak tengah-tengah tengok cerita ni, dia tidur..huhu..
Cerita ni agak bosan, Mrs. Mimi pun ngantuk gak tengok cerita ni, tapi tahan je..hehe...tapi pasal Mr. Fiance nak sangat layan cerita ni, ikutkan jela...hehe

7 comments:

  1. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete
  2. boring ek cite nih ...
    ingat kan klakar cam yg dedulu...

    ReplyDelete
  3. wahh..dpt free ticket .

    err,,tido pulok..aiyaaa

    ReplyDelete
  4. dah tgok dah cite ni. kat rmh. download je la. hahaha

    ReplyDelete
  5. lama dah tak pergi tengok wayang....last sekali tengok cerita aku masih dara....lama kan? huhuhuhu




    New Entry: Start your day with

    ReplyDelete
  6. ahahahhah . borink ke ? tengok trailer cam thriller semacam je .

    ReplyDelete
  7. @Zuwairi Aiman : oryte~

    @eima : bosan gak la, dah nak abis baru syok...

    @fairuz :lagi syok erk,jimat...

    @cik ziqa :a'a,free je...tula,bleh tido plak dah...hehehe ;p

    @zahidah dihaz : wah,sama la kita,last aku masih dara....hehe

    @syamim :mimi pun ingt mcm tu, tp dh nk abis bru cuak cikit...hehe ;p

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!