Tak faham bahasa betul orang ni!!!



Marah la kalau dah cakap sekali tak dengar, tapi kalau dah cakap banyak kali pun tak dengar memang bengang la!!!





Semua ini disebabkan orang yang tak faham bahasa, orang tu dah bagitahu cerita sebenar yang korang pergi maki hamun, nak delete list friends bagai, ingat bagus sangat ke...dah dah la wei, penat nak delete mesej-mesej korang bagi ni. Orang tu dah cakap jangan reply, sila abaikan. tapi boleh plak malaun-malaun tak faham bahasa ni reply-reply plak, kan dah menyusahkan orang lain...haishhh....marah tapi tak nak tergolong dalam malaun tak faham bahasa itu, maka post dalam blog...huhu...lega pun!!!



p/s: Tolong la faham!!! nak ke nama korang tu di post dalam ni, haish...macam budak-budak hingusan la...

2 comments:

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!