Sudah bertunang....

http://www.cute-smiley.comTanggal 27 March 2011 bersamaan hari Ahad, beliau telah rasminya menjadi tunangan orang...Wah, tahniah babe!!! Tak sangka Mrs. Mimi akhirnya selamat juga beliau dan pasangannya bertunang...Alhamdulillah, syukur Mrs. Mimi  berbagai masalah muncul tetapi mereka dapat tangini dengan tenang... Mrs. Mimi dan pasangan ini berkongsi bulan anniversary yang sama iaitu pada bulan APRIL dan cuma beza beberapa hari sahaja... Mrs. Mimi doakan semoga berbahagia hingga sampai ke anak cucu dan ke syurga...hehe (macam ucapan untuk orang khawin plak)....Jom la kita tengok gambar-gambar ketika hari kejadian..


Masa makeup...hehe
Beliau menggunakan khidmat makeup daripada kakak kandung beliau sendiri...Hasilnya pun sangat memuaskan!!! Superb la kak zila!!!
Alyaa (orang yang dimaksudkan)
Cantik kan???Lagi-lagi yang background PINK...hehe


Bersama hantarannya
Hantaran tu, semua beliau buat sendiri.. Sangat kreatif....Gud job babe!!!


Ex-hozmet dulu...


Mrs. Mimi, Marsh, Alyaa & Ina


Tengok gambar sendiri..hehe
Debaran kian terasa...
Ibu pihak lelaki menyarungkan cicin tanda pertunangan...

Gambar kiri: Mrs. Alyaa dengan ibunya..
Gambar kanan: Mrs. Alyaa bersama-sama kawannya
Bersama si tunang (Mr. Raziff @ Ajib)
Tanda sudah dipinang orang....



http://www.cute-smiley.comp/s: Wah, Mrs. Alyaa dah jadi tunang orang la...Mr. Raziff jaga Mrs. Alyaa baik-baik, Semoga hubungan korang berbahagia sentiasa hingga akhir hayat dan ke syurga...Amin...



http://www.cute-smiley.com


4 comments:

  1. turn kamu akan tiba tak lama lg..weeeee

    ReplyDelete
  2. Amy, aku pun nak tunang weh! Tapi takdak calon.... =( Hahaha! pasnie, ko plak.. Doaku dari jauh untuk kamu semua! sayaangggggg koraang!!

    ReplyDelete
  3. @ aj: ko xde calon konon...xpe2,nanti jumpe la tu kalo de jodoh tak kmne yunk... ;)
    Ko jauh2 tu,takecare taw....
    sayaaaaaaaaaaaaaaaaang ko jugak!!!

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!