Stephanie Mae




Dia adalah orang yang mula-mula Mrs. Mimi kenal dan rapat dalam BGFF...Dia ni rajin buat sarapan, http://www.cute-smiley.comSANDWICH tu menjadi fevet dia, asalkan ada roti, itu dia suka...hehe...Dia selalu teman Mrs. Mimi naik LRT kalau nak pergi dating ke jumpa Lessy ke...dan dia juga yang ajar Mrs. Mimi naik LRT pergi rumah Ben...huhu...Walaupun mengikut umur dia ni pangkat adik tapi itu tak menjadi penghalang kami berkongsi pendapat...Cara dia yang pandai berkawan dan sifat kematangannya itu yang buat Mrs. Mimi tak sedar pun pasal usia, rasa selesa sangat, itu yang Mrs. Mimi bertambah-tambah sayang dia...One more things, she is my BestGirlFriendForever!!!


p/s: dia pun ada blog, nak terjah http://www.cute-smiley.com macam abang nas MELODI tu, klik gambar di atas atau SINI

http://www.cute-smiley.com


2 comments:

  1. alahaiiii... terharu nyee.. love u more mims ! ;) tak saba nak naik LRT sesama mcm last year.. kena masuk dlm buku memori nih ! ;)

    ReplyDelete
  2. Stephanie Mae: hahaha...nanti msuk diary ili taw, pastu schdule utk nex year...kte nek LRT sme2 lg..hahaha ;p
    syg ili!!!

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!