Ozzie Ab'dir



Beliau di atas adalah seorang yang sangat sempoi + comel....Dia ni kalau tak ada RED, tak sah kot...Macam Mrs. Mimi kalau tak ada PINK, tak sah...(baru HOThttp://www.cute-smiley.com) hehehe...Kalau ajak http://www.cute-smiley.comshoping, semua jalan dia tahu...Dia ni pun suka bagi cadangan,so happy!!! Memang syok la kamu!!!Walaupun baru setahun je kenal dengan dia, dia memang kawan yang baik... itu yang Mrs. Mimi bertambah-tambah sayang dia... One more things, she is my BestGirlFriendForever!!!


p/s: dia pun ada blog, nak terjah http://www.cute-smiley.com macam abang nas MELODI tu, klik gambar di atas atau SINI

http://www.cute-smiley.com


4 comments:

  1. elehh ozzie tu..haha lof ozzie juak..weee

    ReplyDelete
  2. Auww.. I loveeeeeeeeeeeeeeee you Mim!! :')

    ReplyDelete
  3. @ firdaus kasim : thanz bro, i dh usha... ;)

    @ kak ira:hahahhahaa

    @ ozzie: auwwwwwwwww ;)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!