Khas dari Spain!!

Entry dibuat khas menyambut kepulangan Paksu  Mrs. Mimi yang baru balik dari Spain....




Seronok je tengok dia kerja, siap boleh pergi ke luar negara lagi...Hari tu pergi Switzerland, ni pergi Spain plak...huhuhu (sangat jelez)...Nasib bukan bercuti, kalau bercuti konferm nak ikut sekali....Ma  Mrs. Mimi 
pesan kat paksu beli yang magnet untuk hiasan kat peti ais tu...Huhhh!!! COW!!!

Harap maaf gambar blur...nasib orang yang ambil gambar ini tak blur...heehehe

Sauh ada, kepala lembu ada, tanduk lembu pun ada...
p/s: Lepas ni kalau paksu pergi Paris, ajak alang taw...hehehe
http://www.cute-smiley.com


4 comments:

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!