I ♥ Double X

Setiap selepas makan malam, Mrs. Mimi mesti ambil DOUBLE X sebagai suplement...Alhamdulillah, walaupun demam ke tak sihat, tapi bila Mrs. Mimi makan DOUBLE X still rasa bertenaga dan bersemangat, cuma bila dah sampai waktu balik kerja tu, baru mula la rasa ngantuk..huhu....http://www.cute-smiley.com Sepatutnya dua kali sehari, tapi kes malas nak telan banyak-banyak kali ni, Mrs. Mimi saje try sekali sehari...so far okay je..huhu...










Ciri-ciri:
Multivitamin DOUBLE X membekalkan 12 vitamin penting
Multimineral DOUBLE X membekalkan 9 mineral penting
Pekatan DOUBLE X membekalkan 12 jenis pekatan tumbuhan yang berbeza
DOUBLE X Multivitamin/Multimineral/Concentrate mengandungi Sebatian Tumbuhan Fitonutrien daripada 17 sumber tumbuhan kesemuanya iaitu ceri aserola, alfalfa, bioflavonoid sitrus, oregano, brokoli, epal, asparagus, kranberi, anggur, kubis daun, marigold, tomato, delima, prun, rosmeri, beri biru liar dan sej Salutan NUTRILOCK
Tiada bahan pengawet, perisa tiruan atau bahan pewarna ditambah
    62 tablet multivitamin, 62 tablet multimineral, dan 62 tablet pekatan setiap pek
Dicipta untuk diambil dua kali setiap hari dengan sajian
Bungkusan kedap udara

Faedah:
Memberi jumlah vitamin, mineral dan fitonutrien bermanfaat yang optimum untuk jaminan pemakanan
Memberi bahan tumbuhan semula jadi dan fitonutrien yang berharga (sebatian tumbuhan)
Salutan tidak mengandungi lilin atau pengisi, sekali gus membolehkan suplemen melarut dengan cepat agar nutrien boleh diperolehi. Tablet juga lebih mudah untuk ditelan
Sesuai terutamanya bagi mereka yang mahu mengelakkan bahan tambahan sintetik
Bekalan satu bulan yang menyenangkan; anda boleh membawanya ke mana-mana sahaja
Memberi asas yang kukuh bagi sebarang program suplemen
Dua kali sehari memberikan dua peluang untuk tubuh anda menyerap nutrien
Memastikan kualiti dan integriti produk


Kat bawah ni ada video yang Mrs. Mimi nak tunjuk tentang DOUBLE X:




http://www.cute-smiley.comp/s: Sesiapa yang ada pengalaman atau ingin mencuba sila komen entry ini

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!