HARI INI 14 APRIL 2011

Hari ini 14 April 2011 bersamaan dengan hari khamis...Maka dengan ini, genap la umur Mrs. Mimi ehem ehem tahun...kalau bagitahu umur mesti ada yang tak percaya, mana tak ye, badan Mrs. Mimi kecik, tu ada yang ingat Mrs. Mimi masih sekolah lagi...hahahaha Kadang-kadang Mrs. Mimi cakaplah yang Mrs. Mimi belajar kat U, tapi U pun sekolah gak kan!!! hehe...

Pagi ni je datang berkerah keringat dengan mood yang semangat dan happy...Sekali bila tutttttttt datang je, tak pasal-pasal semua dia nak mengamuk, padahal boleh settel tapi gelabah semacam...Dah mengganggu mood POSITIVE Mrs. Mimi. http://www.cute-smiley.comTapi Mrs. Mimi cepat-cepat think POSITIVE dan istigfar banyak-banyak supaya kuat...jangan mengalah,http://www.cute-smiley.com awak tak salah...Dont give up!!!!


Alhamdulillah, lepas lunch semua kembali normal...http://www.cute-smiley.com Sorry http://www.cute-smiley.compada member-member yang call nak wish besday, seriously im totally busy...Now baru free sedikit....
Tak sabar tunggu makan kek ahad ni...hehee

p/s: Okay la Mrs. Mimi nak sambung buat kerja ni, nanti next entry Mrs. Mimi sambung cerita....Thanz semua yang ingat dan wish besday Mrs. Mimi...Sayaaaaaaaaaaaaang kamu semua!!!

5 comments:

  1. eh3, birthday kite sama la!!
    haha~

    ReplyDelete
  2. happy birthday mrs mimi! may Allah bless u^^

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday. Peluk Cium..Peluk Cium..

    ReplyDelete
  4. @ Violet Blue: Happy belated besday dear...thanz...hehe ;)

    @Hazrina Erin : Thanz dear, amin... ;)

    @Makbed : thanz dear ;) xoxo

    @ismiladyjaja : thanz dear ;)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!