Fifyana zain




Beliau di atas adalah seorang yang sangat slumber+sempoi + klakar...Dia ni kadang-kadang sifat keslumber badak kn dia tu, buat orang cakap "Gilo la ko!!!" http://www.cute-smiley.comhehe.......Mrs. Mimi baru je start rapat dengan dia ni, tak sampai setahun kot....mana tak ye, dulu tengok dia ni macam sombong+kerek semacam je...memang Mrs. Mimi tak tegur la...hehe (jangan marah yunk) tapi bila dah start rapat, baru Mrs. Mimi tahu dia ni memang syok buat kawan...Kecoh, riuh dan happening je kalo dia ada...Dia la Fifyana zain. Walau jauh pun kau aku tetap sayang ko babe!!! http://www.cute-smiley.comOne more things, she is my BestGirlFriendForever!!!


p/s: dia pun ada blog, nak terjah http://www.cute-smiley.com macam abang nas MELODI tu, klik gambar di atas atau SINI


http://www.cute-smiley.com


No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!