Engagement's Day

Alhamdulillah, semua berjalan dengan lancar walaupun ada sedikit salah faham tapi semuanya dapat di selesaikan. Seminggu sebelum majlis, memang Mrs. Mimi sangat sibuk, sampai nak terjah dan update nama-nama peserta GA Peony Pinky pun tak sempat...Mana tak ye pagi kerja, malam jela masa nak buat apa yang patut untuk majlis nanti. Tapi Mrs. Mimi suka dan berpuas hati dengan hasil kerjasama semua pihak, majlis berjalan lancar. Terima kasih banyak-banyak buat Ma, ayah, nenek, makngah, acik ruby, maklang, busu, along, abg din, adik-adik ku, makcik-makcik, pakcik-pakcik, sedara-mara, kawan-kawan dan jiran kerana membantu menjayakan majlis pertunangan ku...Ingat tak entry yang ini Checklist for my engagement preparation (Part 2). Okay semua yang kat situ dah update...Okay, mula-mula jom kita tengok hantaran yang  Mrs. Mimi dan  Mr. B bagi...








Pink putih dari pihak lelaki ke perempuan, manakala hitam pink dari pihak perempuan ke lelaki...


Kek coklat dan coklat dari pihak perempuan






Keluarga pihak lelaki disamping hantaran
















Masa ni lepas sarung cincin, nak tukar-tukar barang hantaran...




Surprise for him bass guitar
coklat homemade...buat sendiri with my mum dan adik-beradik gurl..


 sponsor by Alyaa




TOLSOM  for him
Jelly sponsor by cik ruby


p/s: Hantaran Mrs. Mimi buat sendiri sekali dengan pihak dari Mr. B . Apa pendapat korang pasal design hantaran kami???Okay ke tidak??? 
 

12 comments:

  1. tahniah! semoga berpanjangan hingga ke anak cucu =)best nye hantara dapat bass giutar! xpenah tengok org bagi. HAHA :) neway congrates ye..

    ReplyDelete
  2. @qielaqistina: thanz qiela, amin....

    ReplyDelete
  3. cik mimi ! tunang kan ? wahh..meriahnya..siap bg gitar lagi . vava0om laa kamu .

    tahniah ye cik mimi . semoga smpai ke jinjang pelmain ye :)

    ReplyDelete
  4. mimi dah tunang?? argh~!!! nape baru tau..geget kang! tahniah dear!

    ReplyDelete
  5. @Akeyla Frr .: best dalam cuak tu...hehe ;)

    @yanyan : gitar je dik???

    @cik ziqa : a'a tunang,kebetulan ada rzeki lebih...lgpun skali present utk besday dia tu...hehe thanz dear,amin.. =)

    @ Khumaera Ismail aka Habibi Hamid : a'a,dh tunang, sory sis...sje buat suprise...thanz dear =)

    ReplyDelete
  6. simple but nice....bestnya dapat gitar bass tu...



    New Entry: Petua mengelak pitan

    ReplyDelete
  7. @Fitri Senin : =)

    @zahidah dihaz : thanz dear... ;)

    ReplyDelete
  8. waaaa dapat gitar..untungnyaaaaa..hehe

    ReplyDelete
  9. @ira kepoh:kak, untung la bgbard...hehe ;p

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!