ELLA vs ROSSA





Sekarang kecoh kata, Rossa curi lagu Ella..Korang pernah tak dengar lagu KU MERINDU yang ELLA nyayi tu??? Pastu cuba korang dengar plak lagu KU MENUNGGU dari ROSSA...Lirik memang la lain tapi melodinya sama...Tapi Mrs. Mimi tak kesah langsung sebab dua-dua Mrs. Mimi suka...!!!Tak payah la korang sibuk-sibuk nak tuduh-tuduh Rossa, cuba korang baca artikel ni..:








so puas hati korang???

p/s:Sumber dari mymetro..Klik sini baca berita penuh SINI
http://www.cute-smiley.com


3 comments:

  1. dulue pernah wat gak ttg nie..kalau sudi jemputlaa baca..:)
    http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/01/ku-merindu-vs-ke-menunggu.html

    ReplyDelete
  2. sedap pe lagu dy. not bad kan... :)

    ReplyDelete
  3. tak mustahil orang indon tu ambil lagu ella pastu tukar lirik

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!