Berlakon kena langgar untuk menyamun.

Korang dah baca akhbar metro hari ini, berita mengenai:

Berlakon kena langgar


Sangat bahaya, bayangkan la, kalau mangsa itu perempuan, konferm lagi teruk dorang buat...Sekarang ini, macam-macam kes samun kita dengar kan. so Mrs. Mimi nak ingatkan marilah kita bersama-sama berhati-hati...

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!