BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !





http://www.cute-smiley.comKAREKTOR KARTUN YANG Mrs. Mimi PALING  MINAT CARD CAPTOR SAKURA.Sebab watak dia comel dan seorang yang agak blur dan lambat pikap, tapi dia merupa seorang pahlawan yang berjaya...


Pastu dia ada kawan baik iaitu TOMOYO.
 Dulu masa sekolah, besfren Mrs. Mimi siap letak nama dia TOMOYO pastu Mrs. Mimi letak nama panggilan SAKURA...hehe...Sangat budak-budak okay, masa itu...Tapi kami still kawan baik sampai sekarang...hehe


http://www.cute-smiley.comKARTUN PALING Mrs. Mimi TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK, semestinya CAT AND DOG...Naik menyampah plak tengok cerita tu, yela dah la dua haiwan 1 badan tak ke pening nak faham perangai dorang, boleh plak nak cantumkan..memang tak tengok cerita yang pening-pening ni lagi-lagi karton...hehe


http://www.cute-smiley.comJika Mrs. Mimi  SUPERHERO, Mrs. Mimi NAK JADI SAILOR MOON...!!!

Dengan kuasa bulan aku akan menghukum mu...hehe....best wow, Sailormoon ni, dah la gorgeous!!!


p/s: Kalau siapa nak join klik SINI atau Banner.

7 comments:

  1. sailormoon cantikkk~:P

    jom baca sy punya^^
    http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

    ReplyDelete
  2. ske cardcaptor sakura ngn sailormoon gakkk....

    ReplyDelete
  3. salam kenal.. dtg dari blog abg ben.. har har har

    ReplyDelete
  4. saya mau jadi dec. conan..nak siasat semua misteri di negar kita..:jadi budak-budak dulu

    ReplyDelete
  5. eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

    ReplyDelete
  6. mai singgah sni from blog abg ben :) bila tgok gmbar-gambar kartun ni buat kita rindu balek kan zaman kanak-kanak. ^__^

    dlu slalu kmpul name card sakura. comel! :)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!