Segmen: Tanya Fahmi: Aku Ni Tak Cantik Ke?

Segmen ini dianjurkan oleh FAHMI. Segmen kali ini soalan yang diberikan adalah:


  1. Apakah maksud kecantikan. Bagaimana seseorang itu boleh dikatakan cantik? 
  2. Bagi Mrs. Mimi CANTIK itu adalah sesuatu benda yang kita nampak elok dan sempurna di mata kita... Sesorang itu boleh dikatakan CANTIK jika dia mempunyai self confident yang tinggi, tingkah-laku dan pertuturan yang sopan bukan hanya melihat pada rupa paras seseorang.
  3. Adakah kecantikan itu penting? Kenapa?
  4. Kecantikan itu penting. Ini kerana dari kecantikan, ia boleh mewujudkan kenyakinan diri sesorang itu.
  5. Apa perasaan anda bila ada orang cakap anda tak cantik?
  6. Hurm, kecewa...Tapi tengok pada kecantikan yang mereka fikirkan, kalau setakat mereka memandang pada paras rupa, memang tak patut....Cakap mereka itu boleh diendahkan je...huhuhu( ada aku kesah???)
  7. Kongsikan satu tips kecantikan yang boleh dipraktikkan bersama. 
Mimi selalu mengamalkan minum air suam dengan banyak. Supaya kulit muka dan badan kita nampak segar dan sihat...Pastu makan nutrilite sebagai suplement...huhuhu...Baru la seimbang, cantik dan sihat.

Mrs. Mimi nak tag Zymah dan Khumaera

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!