Nasi twisties, pelik ke???

Mrs. Mimi ada satu habit yang bagi orang lain PELIK!!! tapi bagi  Mrs. Mimi , biasa je... Pernah dengar resipi nasi twisties tak?? Mrs. Mimi pernah makan http://www.cute-smiley.com nasi twisties ni, memang sedap sangat... Syok je makan... Korang mesti tak pernah jumpa kat mana-mana restoran, walaupun 5 bintang, 3 bintang, mesti tak jumpa...Sebab resepi ni hanya pengemar twisties yang betiul-betul adicted je buat...Kalau nak tahu, senang je nak buat http://www.cute-smiley.com nasi ni...Mula-mula, sediakan sepinggan nasi putih atau nasi goreng. Selepas itu, sebungkus twisties...(perisa mengikut citarasa anda)...


Macam Mrs. Mimi suka perisa BBQ kari....Cara-caranya:

Sediakan sepinggan nasi
Twisties BBQ kari
 V
 V
 V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
                                                                                 V

Jadilah NASI TWISTIES...

P/S: Sedap tapi jangan amalkan selalu, sebab snack atau makanan ringan tak baik untuk kesihatan..hehe....Resipi ni pelik ke??

3 comments:

  1. hahha yan tak pernah try.
    arm pernah, huuuu tak lalu yan :P

    ReplyDelete
  2. ehh mcm nk try ja . haha . tapi kita try ganti dgn mr potato / rollerc coaster pulak nt . hehe

    ReplyDelete
  3. yanyan:sedap taw..mimi time stdy dulu,xde slera nk mkn nasi blauk, mimi mkn dgn bihun plak..jd bihun twisties...


    fathiahRAIHANA : okay gak tu,sedap....mimi penah try gak,cme twisties di hati...hehe

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!