mama and my twinz baby

Tanggal 27 Januari mereka selamat dilahirkan...Alhamdulillah, hampir sebulan lebiih dah umur mereka...Comel je gelagat dorang...Mereka diberi nama Angelika dan Rocketts...hehe...Mereka ni anak kepada Coco dan Dania....Coco baka Angora dan Dania baka rebit biasa je...Anak dorang walaupun baru je 1 bulan lebih, tapi saiz dorang dah sama macam saiz badan mama mereka (Dania)...Manja je dorang ni...hilang rasa penat kerja atau tension tengok gelagat dorang...huhu...

video


P/S:Comel kan gelagat dorang ni???Komen la kalau rajin...hehe...

2 comments:

  1. xdapat tgk video la.. gambar la best.. hehe

    ReplyDelete
  2. nanti mimi masukkan gambar...hehe
    ;)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!