Lyric Jezebel Lee



First time jumpa dia, Mrs. Mimi malu nak tegur...Maklum la,Mrs. Mimini susah nak tegur atau memulakan perbualan. so baik diam je...Entah macam mana, lama-lama kteorang rapat. Siap hangout berdua pun pernah...Bagi Mrs. Mimi dia CANTIK dan orang yang sangat sangat TINGGI...Dia juga pandai memasakhttp://www.cute-smiley.com dan rajin memasak http://www.cute-smiley.com!!!Dia tak kedekut ilmu, itu yang Mrs. Mimi bertambah-tambah sayang dia... One more things, she is my BestGirlFriendForever!!!


p/s: dia pun ada blog, nak terjah http://www.cute-smiley.com macam abang nas MELODI tu, klik gambar di atas atau SINI

http://www.cute-smiley.com


No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!