Hantaran Kahwin (Part 1)

Hantaran biasanya sinonim dengan majlis perkahwinan atau pertunangan. Hantaran diberi sebagai tanda hadiah untuk bakal pengantin. Bulan ni, Mrs. Mimi dipertanggungjawabkan untuk menyediakan gubahan hantaran untuk abang Shahrul dan kak Rafeah. Mrs. Mimi buat untuk kedua-dua pihak. Nak tahu warna tema dan macam mana gubahan yang Mrs. Mimi  buat....Nantikan!!! Mrs. Mimi update bila dah siap semua, tunggu next entry taw...http://www.cute-smiley.com

2 comments:

  1. akak pun tengah siapkan gubahan member punya.. hehe 95% done

    ReplyDelete
  2. ibu qaleesya : mimi baru je start buat, baru 50% done...Gudluck sis!!!
    :)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!