Grrrrrrrrrrrrrrrr....geram aku!!!!

Bengang betul Mrs. Mimi hari ini, pagi-pagi dah cari pasal. Haishhh!!! Betul-betul menguji kesabaran dan iman Mrs. Mimi. Pagi ni je, dah buat Mrs. Mimi membazirkan tenaga(mana tak ye, ulang-alik, membebel lagi) di tambah dengan kertas yang berpuluh-puluh tu, kene reject...Kalau Mrs. Mimi yang owner, konferm bankrap....hahaa...Tapi alhamdulillah, berkat kesabaran dan ketekunan, Mrs. Mimi still teruskan....Akhirnya, berjaya habiskan tapi cuma terkilan dan kecewa sebab Mrs. Mimi dah membazir. Hurm....cuba korang bayangkan nak print 1 helai je, tapi kalau setiap 1 helai tu asyik tersekat sampai print keluar jadi ke 5-10 kertas untuk sekali print, tak membazir ke??? Tolongla jangan buat hal wahai mesin photostat!!!! Hah, kan Mrs. Mimi dah kecohkan dalam blog, tak pasal-pasal ko glamour free...hehe...

Gambar ambil kat encik google je...pinjam...hehe...Tapi lebih kurang je macam kat dalam ofis ni...

2 comments:

  1. heheh bekerja ngan mesen mmg gini ler kekdahnye..:P saba yeee...

    meh ke rumah,
    ~damia dan selsema~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  2. Dda Ly : tula, dah nasib...hehe... ;)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!