Gara-gara "Nyah"

Korang dah baca paper Metro hari ni??? Mrs. Mimi baca je, terus bengang bercampur risau... Mana tak ye,  tak pasal-pasal kena tipu, nak murah punya pasal. Iktibar yang dapat di ambil, sebelum korang konfermkan, korang perlu cari dan pastikan " Weeding Planner" korang itu yang betul-betul punya. Maksud di sini, jangan main bantai jela tibai bila dorang bagi harga murah. Pastikan, korang kenal "WP" ni, tahu mana tempat dan pejabat dia, no. telefon. siapa bos dia... Kalau ambil yang kenalan rapat, pastikan korang tahu rumah dia supaya senang nakl cari kalau dia tipu dan lari... Jom baca Metro hari in..

20 gigit jari ditipu nyah

3 comments:

  1. heheh takot jugak yer... majlis ayun nanti tak pakai wedding planner or butik pengantin.. semua sendiri2 je.. hehehe :) Berangan nak wat semua sendiri kann. :)

    ReplyDelete
  2. Ayun Ayunar: hahaa...bgus gak tu, baru betul2 puas ati...tapi larat ke nanti?? hehe...
    alhamdulillah, mimi pun nak buat semua tp tunang jela...kawen xpasti lg...hehehe ;)

    ReplyDelete
  3. huwaaa...ade bace ni..syian dorang..malu satu..orang jauh2 datang...

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!